tirsdag den 28. november 2006

SÅ HOLD DOG KÆFT!!! (et dementi)

Julefrokost, julemiddag, julegaver, julepynt, julealmisser til de sultne børn i Afrika, og lad os endelig købe Bonos nye plade for han siger at overskuddet går til de fattige (når ellers han har skummet fløden til sig selv).
NEJ, nej, og atter nej - I har misforstået noget kære venner. Ganske aldeles og helt. Jeg nægter at holde julefrokost af nogensomhelst art. Gider ikke at sponsorere druk, utroskab, spritkørsel og madsvineri, og desuden er julemanden, som man kan læse her, en børnehadende og voldelig stymper (og kan derfor ikke være helt skidt - det første taget i betragtning).
Rigtigt er det derimod, at der nok indenfor en overskuelig fremtid kommer en invitation ud til nytårsfest, hvilket nok bliver noget i retning af, at man kan melde sig til middag, eller bare komme forbi. Som sagt kommer der nok noget ud i den retning.
Tue har ellers sagt, at han nok skal stå for julefrokosten i år. Han skal bare punkes længe nok.

2 kommentarer:

Matthias sagde ...

ellers er carsten jo også en klar mulighed. han er også på vej til at blive borgerdyr og har efter sigende god plads. carsten?

Anonym sagde ...

Min dames hjem (Ikea hjem that is) skal ikke indtages at stive Øgler, uden respekt for andres ting. Detsuden er dette hjem hemligt for øgler da jeg ikke vil punkes med at jeg bor i et Ikea kattalog.

Jeg stemmer stadig for vi holder julefrokost hos Pede....Ja, det er en god ide.

Vi ses hos Peder....det bliver hyggeligt.