onsdag den 5. december 2007

Tidlig jul - Blade Runner Final Cut udkommet


Efter lidt misforståelser hos postuvæsnet fik endelig min Blade Runner: Final Cut: Ultimate Collectors Edition: 5dvd: Ltd: Special Packaging. Den var værd at vente på! Jeg er kun nået igennem lige over to timer af det omfattende ekstramateriale om kan allerede nu sige at det har været værd at vente på. Indpakningen er meget stilet og gennemført. Uden tvivl den bedste DVD-udgivelse jeg har haft i hænderne. Man kan godt mærke at udgivelsen har været på vej siden 2000. Der er kælet for detaljerne og indholdet er interessant og giver et fantastisk indblik i tilblivelsen, baggrunden og tankerne bag dette mesterværk. Jeg ser frem til at nyde resten i løbet af denne mørke vinter. Desværre må jeg vente med at se selve filmen, før den kommer på Blu-ray om et par uger. Selvom billidkvaliteten er suveræn på denne DVD må jeg vente til jeg har den i HD.
Jeg kan desuden tilføje at der den 11. december udkommer en tredobbelt udgave af Vagelis' soundtrack. Det indeholder soundtracket fra 1994, andret musik fra filmen og et nyt Vangelis album inspireret af filmen.

2 kommentarer:

Tue sagde ...

Tak for en hyggelig Extended Blade Runner Session i lørdags. Det var god stil at se så mange inkarnerede Blade Runnes fans nyde denne nye og storslåede udgave af filmen.

Tue sagde ...

Billeder fra vores session kan ses her: http://picasaweb.google.com/sottrup/BladeRunnerFinalCutSession?authkey=baVpxoftKug&pli=1