tirsdag den 28. november 2006

Klub 22 lukket for renovering...

Skulle vi så være i stuen eller soveværelset?

Klub 22 er lukket for renovering på ubestemt tid. Mange års slid, nikotin, hashdampe, ølskvulp, popcorn og peanutkugler har sat sit præg på lejligheden. Over en periode på adskillige år er de giftgrønne vægge gået over i halvhvid/meleret, til mere hvid og nu resterer der faktisk kun en enkelt grøn væg, der afslører fordums tids farvelægning.

Men det er et stort arbejde, da der gennem de sidste 13+ år har akkumuleret sig ufattelige mængder ragelse i Klub 22. For at forsøge at rette op på dette er stuen pakket ned og soveværelset fyldt med flyttekasser. En dag bliver det bedre, men Rom blev heller ikke bygget på en dag...

Misforstå mig endelig ikke. Jeg er sætter som de fleste pris på god øgledruk i venners lag. Det kan bare ikke blive i Klub 22 i år.

Pede lægger venligt nok hjem til en Nytårsfest og det er ikke rimeligt at kræve at der også bliver lagt hus til et juledrukgilde.

Carsten derimod! Ja, der er tale om en Ikea-hjem af første karat! God plads, lyse vinduer, perfekte transportmuligheder. Jeg kan knap komme på et sted, der er mere velegnet. Og øgler kan, hvis man beder dem pænt om det, lade være med hærge og være stille som kirkemus. På Spejderære!

5 kommentarer:

Tue sagde ...

Gaver på vej.
Noget ganske postivt er der dukket fra bag reolen - billeder fra Nytårsaften hos Stonefree, fra Øglejubilæet og fra den kælder hvor Pede og David boede i Tårnby. Hvis I er heldige får i dem at se inden jul. Glæd jer!

Anonym sagde ...

Glem det. Jeg ved hvordan stive jule øgler er...tro mig jeg har set det.

gb sagde ...

Hvad carsbilos vitterligt prøver at sige er, at han selv er een af de allervildeste af slagsen - yessirs :) stille som en kirkemus fra jullerup-færgeby, indeedy!

(ahm schoo schorry, schtue! arhll make it up!)

Peter sagde ...

Se!!!! elefanten vil ind!!

Tue sagde ...

UPDATE. Hele stuen er malet nu. Desværre er jeg løbet tør for maling og den sidste væg mangler en overmaling til. Derudover skal loftet have en tur. Men det skrider frem og en dag bliver det nok færdig...